måndag 19 augusti 2013

Remmen op de motor slecht

PTAAfremmen slecht - forum. fok. nl. Afremmen op de motor goed of niet voor de koppeling - Autoforum. Motor theorie - Verlichting en slecht weer - Snelslagen. nl.


Remmen op de motor - 9Lives. Slechte gewoontes - MADRacing.


Zoals je het beschrijft laat je de koppeling slippen en dat is slecht, je moet de Als je het gas nu loslaat remt ie al op de motor aftenzij je het. Ik heb een vraagje ivm remmen op de motor. Overal in op de koppeling remmen is alleen echt nodig met slechte remblokken in de bergen. Om te beginnen is er de achterrem. Blijkbaar zijn er nog steeds veel motorrijders die meestal slechts hun achterrem gebruiken. Voorwaar een slechte gewoonte.


Afremmen op de motor - AutoWeek. nl


Er is een groot verschil tussen remmen op de motor en remmen op de. al wie beweert dat het slecht is voor de koppeling kan niet rijden. Rem dus voordat je een bocht ingaat. Bij slecht weer moet je met een motor voorzichtiger remmen. Vaak is het wegdek door regen, sneeuw of ijs gladder dan.


Honda 4-takt forum • Toon onderwerp - Afremmen op de motor: slecht


Afremmen op de motor goed of niet voor de koppeling - Autoforum. Motor theorie - Verlichting en slecht weer - Snelslagen. nl. Rem dus voordat je een bocht ingaat. Bij slecht weer moet je met een motor voorzichtiger remmen. Vaak is het wegdek door regen, sneeuw of ijs gladder dan.

Slechte gewoontes - MADRacing. PTAAfremmen slecht - forum. fok. nl.


Remmen op de motor - 9Lives.


Zoals je het beschrijft laat je de koppeling slippen en dat is slecht, je moet de Als je het gas nu loslaat remt ie al op de motor aftenzij je het. Er is een groot verschil tussen remmen op de motor en remmen op de. al wie beweert dat het slecht is voor de koppeling kan niet rijden. Ik heb een vraagje ivm remmen op de motor. Overal in op de koppeling remmen is alleen echt nodig met slechte remblokken in de bergen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения