lördag 20 juli 2013

Skjortor button down

Skjorta – Wikipedia. Images for skjortor button down. Garderobens hornstenar - Buttondownskjortan - Manolo. se.


Traditional Fit Button-Down Collar Dress Shirt - Brooks Brothers. Eton Green Ribbon Skjorta Online, Eton Sverige.


Skjorta, ar ett av kladedraktens tidigaste plagg, som forekommit i sin ursprungliga form Brooks Brothers var de forsta som tillverkade skjortor med Button down. Button down-skjortan i oxfordtyg har en sjalvklar plats i den moderna skjortgarderoben. Det slitstarka och mangsidiga tyget ar enkelt att matcha. Bar den under.


Button-down skjorta, hall kragen och stilen pa plats - Tailor Store


Det speciella med Button-down skjortor ar att de har knappar som haller ned kragen dvs button-down. Detta ger ett valklatt intryck som passar utmarkt till saval. Kragar finns i olika utformningar - Barrel (utvikt), Button down, Button under, Cutaway (mer Endast den formogne hade rad att tvatta och aga flera skjortor.


Buttondown – Wikipedia


Images for skjortor button down. Garderobens hornstenar - Buttondownskjortan - Manolo. se. Kragar finns i olika utformningar - Barrel (utvikt), Button down, Button under, Cutaway (mer Endast den formogne hade rad att tvatta och aga flera skjortor.

Eton Green Ribbon Skjorta Online, Eton Sverige. Skjorta – Wikipedia.


Traditional Fit Button-Down Collar Dress Shirt - Brooks Brothers.


Skjorta, ar ett av kladedraktens tidigaste plagg, som forekommit i sin ursprungliga form Brooks Brothers var de forsta som tillverkade skjortor med Button down. Det speciella med Button-down skjortor ar att de har knappar som haller ned kragen dvs button-down. Detta ger ett valklatt intryck som passar utmarkt till saval. Button down-skjortan i oxfordtyg har en sjalvklar plats i den moderna skjortgarderoben. Det slitstarka och mangsidiga tyget ar enkelt att matcha. Bar den under.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения