måndag 19 augusti 2013

Det halve kongerige sjal opskrift

Det Halve Kongerige - OPSKRIFT! - Markno. Anbefal en sjal opskrift - Slyngebarn. Det halve kongerige, Sy en lap – strik en maske.


Frau Putz: Bolgesjalerne. DORTHEIVALO: Det hele kongerige/det royale babysvob.


15. Jan 2011 Strik et kongerige - alias det lkre svob, som alle kronprinsparrets Nedenfor kan du finde en opskrift, bearbejdet til danske af Marianne Hun kalder i ovrigt tppet for "hele kongeriget" og sjalet for "det halve kongerige". 21 Jun 2011 Opskrift: Det Halve Kongerige Sa smart a strikke sjal av teppemonsteret. Jeg havde det andet smukke sjal pa mange gange i de 6 uger.


Shetlandssjal - Strikkeheksen


30. Jun 2010 Det halve kongerige er sjovt og meget let og overskueligt at strikke. er det gaet tabt i tidernes morgen, det star i hvert fald ikke pa min opskrift. En tynd garn giver et let og luftigt sjal, en tykkere et lidt mere kompakt udtryk. Pa billedet nedenfor, er sjalet strikket op i en trad Drops Alpaca og en trad tynd.


Marys svob, Kongeligt svob - Familie Journal


Anbefal en sjal opskrift - Slyngebarn. Det halve kongerige, Sy en lap – strik en maske. En tynd garn giver et let og luftigt sjal, en tykkere et lidt mere kompakt udtryk. Pa billedet nedenfor, er sjalet strikket op i en trad Drops Alpaca og en trad tynd.

DORTHEIVALO: Det hele kongerige/det royale babysvob. Det Halve Kongerige - OPSKRIFT! - Markno.


Frau Putz: Bolgesjalerne.


15. Jan 2011 Strik et kongerige - alias det lkre svob, som alle kronprinsparrets Nedenfor kan du finde en opskrift, bearbejdet til danske af Marianne Hun kalder i ovrigt tppet for "hele kongeriget" og sjalet for "det halve kongerige". 30 Jun 2010 Det halve kongerige er sjovt og meget let og overskueligt at strikke. er det gaet tabt i tidernes morgen, det star i hvert fald ikke pa min opskrift. 21 Jun 2011 Opskrift: Det Halve Kongerige Sa smart a strikke sjal av teppemonsteret. Jeg havde det andet smukke sjal pa mange gange i de 6 uger.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения