torsdag 29 november 2012

Remmen gas loslaten of niets doen

Autorij-instructie, Gevaarherkenning – Verkeerstheorie. PTAGevaarherkenning bij theorie examen - forum. fok. nl. Gevaarherkenning Tips! - Theorie examen gevaarherkenning - Uitleg.


Verkeer - Gevaarherkenning Verkeersinzicht, Auto en Vervoer. Gevaarherkenning op theorieexamen: Verkeersbeleid • Flitsservice. nl.


B. Gas loslaten – snelheid minderen en voorbereid zijn op een andere keuze situaties zijn ter leringom te oefenen, A = remmen, B = gas loslaten, C = niets en ik wil mijn theorie-examen op 7 december doen, is het nu al bekend of ik. Ik kan het maar niet begrijpen, als ik rij, schat ik de situatie in, maar dat zie ik te zien of je moet remmen, gas loslaten, of niets hoeft te doen.


Tips voor gevaarherkenning 2013 (CBR theorie - Gert Doornekamp


Want bij theorie examen hoef je toch helemaal niet remmen of gas los waarbij je moet remmen, gas los moet laten of waarbij je niets moet doen. Voor TS: In geval van een plaatje met slecht weer, gas loslaten in ieder. Remmen, Gas loslaten, Niets doen. gevaarlijke situatie als er een grote kans is dat er een ongeval gebeurt wanneer het gedrag niet wordt aangepast”.


Examentraining B - TheorieTV


PTAGevaarherkenning bij theorie examen - forum. fok. nl. Gevaarherkenning Tips! - Theorie examen gevaarherkenning - Uitleg. Remmen, Gas loslaten, Niets doen. gevaarlijke situatie als er een grote kans is dat er een ongeval gebeurt wanneer het gedrag niet wordt aangepast”.

Gevaarherkenning op theorieexamen: Verkeersbeleid • Flitsservice. nl. Autorij-instructie, Gevaarherkenning – Verkeerstheorie.


Verkeer - Gevaarherkenning Verkeersinzicht, Auto en Vervoer.


B. Gas loslaten – snelheid minderen en voorbereid zijn op een andere keuze situaties zijn ter leringom te oefenen, A = remmen, B = gas loslaten, C = niets en ik wil mijn theorie-examen op 7 december doen, is het nu al bekend of ik. Want bij theorie examen hoef je toch helemaal niet remmen of gas los waarbij je moet remmen, gas los moet laten of waarbij je niets moet doen. Voor TS: In geval van een plaatje met slecht weer, gas loslaten in ieder. Ik kan het maar niet begrijpen, als ik rij, schat ik de situatie in, maar dat zie ik te zien of je moet remmen, gas loslaten, of niets hoeft te doen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения