torsdag 28 mars 2013

Paraplyorganisasjon engelsk

Paraplyorganisasjon - engelsk oversettelse - bab. la norsk-engelsk. LISA! Ordbok: paraplyorganisasjon: norsk-engelsk-oversettelse. Engelsk sprak ordbok [auc] # oversette [auc].


Ordbok: fokus - Engelsk, spansk, norsk, svensk - EasyTrans. org. Nordisk fiskeri - og miljokonferanse - Google Books Result.


Oversettelse for 'paraplyorganisasjon' i den norsk-engelske ordboken og mange andre engelske oversettelser - helt gratis. Oversettelsen av ordet fokus mellom norsk, engelsk, spansk og svensk. FOKUS er en paraplyorganisasjon, og bestar av 72 kvinneorganisasjoner og.


LISA! Ordbok: umbrella organisation: norsk-engelsk-oversettelse


Dictionary har en oversettelse for 'paraplyorganisasjon', fra engelsk til norsk, velbegrunnede og noyaktig. Betydningen av 'paraplyorganisasjon' er forklart ved. AUC n: en terroristorganisasjon i Colombia dannet i 1997 som en paraplyorganisasjon for lokale og regionale paramilitre grupper. er finansiert av inntekter fra.


Dict. cc dictionary: paraplyorganisasjon: English-Norwegian


LISA! Ordbok: paraplyorganisasjon: norsk-engelsk-oversettelse. Engelsk sprak ordbok [auc] # oversette [auc]. AUC n: en terroristorganisasjon i Colombia dannet i 1997 som en paraplyorganisasjon for lokale og regionale paramilitre grupper. er finansiert av inntekter fra.

Nordisk fiskeri - og miljokonferanse - Google Books Result. Paraplyorganisasjon - engelsk oversettelse - bab. la norsk-engelsk.


Ordbok: fokus - Engelsk, spansk, norsk, svensk - EasyTrans. org.


Oversettelse for 'paraplyorganisasjon' i den norsk-engelske ordboken og mange andre engelske oversettelser - helt gratis. Dictionary har en oversettelse for 'paraplyorganisasjon', fra engelsk til norsk, velbegrunnede og noyaktig. Betydningen av 'paraplyorganisasjon' er forklart ved. FOKUS er en paraplyorganisasjon, og bestar av 72 kvinneorganisasjoner og.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения