onsdag 31 juli 2013

Hard remmen geluid

PTAScherp geluid bij de remmen. Probleem - forum. fok. nl. Mercedes-Benz 220 2008: Klapperend geluid/gevoel bij hard remmen. Xantiaclub Forum • View topic - Bonkend geluid links voor.


Stichting Twingo Club • Bekijk onderwerp - Twingo maakt hard. Fiat Panda Club Nederland - Toon onderwerp - bonkend geluid.


Wanneer ik de rem intrap bij lage snelheden --> stilstand hoor ik een scherp, hard geluid uit de voorwielen komen. NB, dit merk ik dus alleen. Ik reed net terug van mijn werk naar huis en mijn Twingo maakt een hard geluid met remmen. Het is net als dat je op de fiets zit en de ketting. Ik heb sinds kort het probleem dat tijdens het remmen er een bonkend geluid is. als ik hard rem gaat het lampje van de abs branden en krijg ik.


Metaalachtig geluid bij remmen van auto - Goeie Vraag


Nu klaagt de klant over een klapperend geluid\gevoel bij het in Als je met de auto op een zandpad of in de berm rijdt, en vol remt, dan lijkt het. Hard remmen op de duitse autobaan van 160 naar 100 omdat iemand er voor vliegt, een duidelijk waarneembaar bonkend geluid.


Toon onderwerp - Raar geluid bij bovengemiddeld tot hard remmen


Mercedes-Benz 220 2008: Klapperend geluid/gevoel bij hard remmen. Xantiaclub Forum • View topic - Bonkend geluid links voor. Hard remmen op de duitse autobaan van 160 naar 100 omdat iemand er voor vliegt, een duidelijk waarneembaar bonkend geluid.

Fiat Panda Club Nederland - Toon onderwerp - bonkend geluid. PTAScherp geluid bij de remmen. Probleem - forum. fok. nl.


Stichting Twingo Club • Bekijk onderwerp - Twingo maakt hard.


Wanneer ik de rem intrap bij lage snelheden --> stilstand hoor ik een scherp, hard geluid uit de voorwielen komen. NB, dit merk ik dus alleen. Nu klaagt de klant over een klapperend geluid\gevoel bij het in Als je met de auto op een zandpad of in de berm rijdt, en vol remt, dan lijkt het. Ik reed net terug van mijn werk naar huis en mijn Twingo maakt een hard geluid met remmen. Het is net als dat je op de fiets zit en de ketting.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения