onsdag 28 augusti 2013

Drakt og samfunn

HiOA - Drakt og samfunn 1. NTNU VIDERE - Drakt og samfunn - Kjelder og metode - Utdanning. no. Drakt og samfunn - Studieforbundet kultur og tradisjon.


NY 2 Brosjyre Drakt og Samfunn. Studiestart for drakt og samfunn til hausten.


Drakt og samfunn 1. Kunnskap om den tradisjonelle draktbruken i ulike distrikt dannar grunnlaget for vidare innforing i dei ulike formene for fornying av. Bunad - og folkedraktradet er ein nasjonal faginstitusjon i Valdres, som arbeider for a fremje kunnskap om folkedrakt og bunad som kulturuttrykk, samt bruk og. 23 Jul 2009 Emna Drakt og samfunn 1 og 2 vert arrangert av Bunad - og folkedraktradet i samarbeid med Musikk – vitskapeleg Institutt ved NTNU. Emnet for.


Ny oppstart Drakt og samfunn 2014


"Drakt og samfunn: Kjelder og metode» er eit emne innan den kulturhistoriske og kulturteoretiske fagkrinsen. Emnet gjev ei innforing i omgrepa folkedrakt. Samarbeidsavtalen mellom Bunad og Folkedraktradet og Folkekulturforbundet om Drakt og samfunn er avsluttet. Mer informasjon om Drakt og samfunn 1 og 2.


Drakt og samfunn NTNU VIDERE


NTNU VIDERE - Drakt og samfunn - Kjelder og metode - Utdanning. no. Drakt og samfunn - Studieforbundet kultur og tradisjon. Samarbeidsavtalen mellom Bunad og Folkedraktradet og Folkekulturforbundet om Drakt og samfunn er avsluttet. Mer informasjon om Drakt og samfunn 1 og 2.

Studiestart for drakt og samfunn til hausten. HiOA - Drakt og samfunn 1.


NY 2 Brosjyre Drakt og Samfunn.


Drakt og samfunn 1. Kunnskap om den tradisjonelle draktbruken i ulike distrikt dannar grunnlaget for vidare innforing i dei ulike formene for fornying av. "Drakt og samfunn: Kjelder og metode» er eit emne innan den kulturhistoriske og kulturteoretiske fagkrinsen. Emnet gjev ei innforing i omgrepa folkedrakt. Bunad - og folkedraktradet er ein nasjonal faginstitusjon i Valdres, som arbeider for a fremje kunnskap om folkedrakt og bunad som kulturuttrykk, samt bruk og.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения