torsdag 30 januari 2014

Hanga upp spegel utan ram

Spegelupphangning - Flashback Forum. Fa upp saker pa vaggarna utan att gora hal - Blandat - Ovrigt. Brunkullan med Mosipperotter: Limma fast krokar, hyllor och speglar.


Ramar och bilder - IKEA. Hanga tavlor pa ratt satt - Alldo.


Jag har 3 st speglar i storlek 90*40 cm. vad jag inte har ar nagot att hanga upp dem med. nan butik som saljer sana utan att man maste kopa spegel med Vad du behover ar en affar som saljer ramar och dylikt, dom matte. Vi har ett stort utbud av bilder som ar fardiga att hanga upp, men du kan ocksa valja ramar till egna foton, bilder och andra foremal om du vill omge dig med sma. Den har guiden visar vi hur du hanger upp dina tavlor pa vaggen. ar att anvanda samma avstand mellan tavlorna, anvanda samma farg och modell av ram.


Las chatten med inredaren - Nyhetsmorgon - tv4.se


Visserligen kan jag lana verktyg for att fa upp tavlor och sadant, men det. Annars kan du alltid borra och hanga upp en san dar javla "korktavla". hur jag vill over vaggen och inte inom en begransad och dessutom ful ram. 7 Jan 2012 Spegeln i stugan hanger pa tva stycken x-krokar, som vi limmat fast med ca 4-5 cm mellanrum. Hemma i radhuset har vi en fasetterad spegel utan ram. som dels blir fula den dagen man vill satta upp nagot annat, samt ur.


Hur satta upp spegeln - Byggahus. se


Fa upp saker pa vaggarna utan att gora hal - Blandat - Ovrigt. Brunkullan med Mosipperotter: Limma fast krokar, hyllor och speglar. 7 Jan 2012 Spegeln i stugan hanger pa tva stycken x-krokar, som vi limmat fast med ca 4-5 cm mellanrum. Hemma i radhuset har vi en fasetterad spegel utan ram. som dels blir fula den dagen man vill satta upp nagot annat, samt ur.

Hanga tavlor pa ratt satt - Alldo. Spegelupphangning - Flashback Forum.


Ramar och bilder - IKEA.


Jag har 3 st speglar i storlek 90*40 cm. vad jag inte har ar nagot att hanga upp dem med. nan butik som saljer sana utan att man maste kopa spegel med Vad du behover ar en affar som saljer ramar och dylikt, dom matte. Visserligen kan jag lana verktyg for att fa upp tavlor och sadant, men det. Vi har ett stort utbud av bilder som ar fardiga att hanga upp, men du kan ocksa valja ramar till egna foton, bilder och andra foremal om du vill omge dig med sma.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения