söndag 28 september 2014

Trillende remmen bij hoge snelheid

Trillend auto stuur - Tuning-gids. (Gtikiller) - Trillend stuur bij remmen op snelheden van 90+ km/h. Last van trillen in het stuur Dit zou de oorzaak kunnen zijn.


Trillende remmen (bij remmen vanaf ong. 100km/h): Techniek. Toon onderwerp - Trillend stuur bij remmen schijven en blokken.


En wieldoppen. Alle oorzaken van een trillend stuur en de oplossingen lees je hier! Vanaf een bepaalde snelheid. Bij 90 km/h geen trillingen, Het kan ook voorkomen dat alleen tijdens het remmen het stuur trilt. Tenslotte kan het zo zijn. Sinds een maand of zo begint mijn auto te trillen bij afremmen van ongeveer is de auto nu op hogere snelheden aan het schudden/trillen. De auto (stuur) trilt ook bij hogere snelheid +100km/herg vervelend! Ik ga morgen naar een speciaalist om de onbalans in de wielen te laten.


Trillen in het stuur bij remmen, kromme schijven: Auto's


5 April 2012 Wanneer ik rem op wat hogere snelheid trilt het stuur behoorlijk, het is echt een waarom die boven de 90 een trilling in zijn stuur krijgt ZONDER te remmen. Want trillen in het stuur kan zich voordoen bij hoge snelheid, maar ook bij lage Waardoor trillen tijdens het remmen zich pas voor gaat doen, wanneer de.


Trillend autostuur, autoservicevalstar. nl


(Gtikiller) - Trillend stuur bij remmen op snelheden van 90+ km/h. Last van trillen in het stuur Dit zou de oorzaak kunnen zijn. Want trillen in het stuur kan zich voordoen bij hoge snelheid, maar ook bij lage Waardoor trillen tijdens het remmen zich pas voor gaat doen, wanneer de.

Toon onderwerp - Trillend stuur bij remmen schijven en blokken. Trillend auto stuur - Tuning-gids.


Trillende remmen (bij remmen vanaf ong. 100km/h): Techniek.


En wieldoppen. Alle oorzaken van een trillend stuur en de oplossingen lees je hier! Vanaf een bepaalde snelheid. Bij 90 km/h geen trillingen, Het kan ook voorkomen dat alleen tijdens het remmen het stuur trilt. Tenslotte kan het zo zijn. 5 April 2012 Wanneer ik rem op wat hogere snelheid trilt het stuur behoorlijk, het is echt een waarom die boven de 90 een trilling in zijn stuur krijgt ZONDER te remmen. Sinds een maand of zo begint mijn auto te trillen bij afremmen van ongeveer is de auto nu op hogere snelheden aan het schudden/trillen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения